28°C

Hotel og Aparthotel Svezia & Scandinavia, i Lido di Jesolo

4-stjernet hotel, rolig beliggenhed, direkte ved stranden, med en stor og veludstyret privatstrand med gratis adgang til stranden, 2 svømmebassiner og spapool.

Hotellet, der ligger lige ved Europas længste fodgængerstrøg, som er det ideelle sted til shopping og en sand glæde for voksne og børn, råder over 100 værelser og 28 lejligheder med balkon og med havudsigt, klimaanlæg, satellit-tv, telefon.

Restauranten har “Alt indbefattet” service. Snack-bar. 

Vi råder over værelser udstyret for handicappede, samt fælleslokaler og strand med reserveret adgang for handicappede.

Børneklub og aktiviteter. Privat parkering.

Vi taler Italiensk, Engelsk, Tysk.

Nye tilgængelige værelser

Fra sommeren 2013 kan tilgængelige værelser til kørestolsbrugere er renoveret.

Lido di Jesolo

Jesolo: Et feriested ved Adriaterhavet, 40 km fra Venedig; kysten er 15 km lang med en blød og jævn sandbund, ideel til familieferier med børn. Veludstyrede badehoteller, der tilbyder underholdning, en lang række spisesteder på stranden samt mulighed for, at drive en hvilken som helst sport, gør Jesolo til et uimodståeligt mål for folk, som elsker sol, solbadning og hav. 
Jesolos tilbud til turisterne kendetegnes ved hoteller, lejligheder, hotel Apartaments og campingpladser, hvoraf mange af de bedste hoteller (blandt andet Hotel & Aparthotel Svezia & Scandinavia) ligger lige ud til havet og tilbyder gæsterne den direkte kontakt med havet og dets tonende og sunde klima. Om aftenen omdannes Jesolos gader sig til Europas længste fodgængergade, som går igennem hele byen. De utallige forretninger, barer og restauranter, gør den til det ideelle sted for shopping og underholdning.

 

Værelserne

Hotellet råder over 100 værelser, der er udstyret med elektronisk lås, privat badeværelse med douche, hårtørrer, balkon med havudsigt, klimaanlæg, Tv med satellitanlæg, telefon med direkte linje, pengeskab.

Et lille køleskab er til rådighed på opfordring.

 

Lejlighederne

De 28 lejligheder (fra 4 til 6 personer) består af dobbeltværelse med ekstra etageseng, opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenniche, badeværelse med bruseboks, stor terrasse med havudsigt.

De er udstyrede med elektronisk lås, telefon med direkte linje, satellitanlæg med to tv-apparater, klimaanlæg og pengeskab. 

Aparthotellet Svezia & Scandinavia råder over en stor strand, der er gratis udstyret udelukkende for gæsterne, og to svømmebassiner til voksne og børn, individuelle spapool anlæg og solarium terrasse, læsesal med et lille bibliotek og aviser, tv-stue og en lille mødesal.

Tagselv buffet service på terrassen med havudsigt, snack-bar og en lille restaurant til måltider ”à la carte”; Cocktail-bar og aftener med forlystelser og aktiviteter. Om aftenen (på opfordring) restaurant ”alt indbefattet” med tagselv buffet og gratis drikkevarer (vand, vin og læskedrikke).

Daglig rengøring, koekkenet undtaget. Sengelinned skiftes regelmaessigt.

Gæsterne har receptionsservice 24 timer i døgnet med natportier. 

Privat parkering. 

Reserveret intern stue og udvendig legeplads.

 

Svømmebassin ved stranden

Aparthotellet Svezia & Scandinavia råder over en stor strand, der er gratis udstyret udelukkende for gæsterne, og to svømmebassiner til voksne og børn, individuelle spapool anlæg og solarium terrasse.

Tilgængelighedsforhold for handicappede

Hotellet aparthotel Svezia & Scandinavia råder over en reserveret plads til bilen i nærheden af indgangen, elevator med adgangsfacilitet og udstyrede badeværelser. Alle fælleslokalerne er udstyret med adgangsrampe.

Der er desuden nogle reserverede strandpladser, med adgang ved hjælp af et gangbræt. 

Kyststrækningen er blevet tilpasset i de sidste år og udstyret med en belyst promenade ved havet uden hindringer.

Beliggenhed: hvordan man kommer til Jesolo

Med motorvej

For gæsterne, der kommer fra Milano eller Brenner: på motorvejen A4, efter at have krydset Mestre omfartsvejen, tag udgangen til lufthavnen Tessera/Jesolo.

For gæsterne, der kommer fra Tarvisio, Udine, Trieste: på motorvejen A4, tag udgangen Noventa di Piave.

Med Bus
Regelmæssige buslinjer forbinder tit Jesolo med Italien og andre europæiske lande. 

Med Tog
Banegård i Mestre (tlf.+39 041715555) og i S. Donà di Piave (tlf. +39 0421330835) med hyppige forbindelser med regelmæssige buslinjer.

Med Fly

Vi oplyser kunderne, at der er forbindelser mellem lufthavnen i Treviso og Lido di Jesolo hver fredag, lørdag og søndag, i anledning af afgangene af Ryanair flyene fra London, Frankfurt og Bruxelles. Yderligere oplysninger vedrørende forbindelserne og bussernes tidsplan, kan du rådspørge ATVO.

Venezia, Marco Polo, tel. (+39) 0412606111.
Treviso, San Giuseppe, tel.(+39) 042220393.
Verona, Valerio Catullo, tel. (+39) 0458095611.
Trieste, Ronchi dei Legionari, tel. (+39) 040631484.


 

 

Events

Faq

Social