28°C

Hotell og Leilighetshotell på Lido di Jesolo

4-stjerners hotell med uforstyrret beliggenhet ut mot havet, disponerer en stor privat strand med alle fasiliteter som er gratis for hotellets gjester, 2 svømmebasseng og boblebad.

Beliggende ved Europas lengste fotgjengerpromenade, et ideelt sted for shopping og moro både for barn og voksne, hotellet har 100 rom og 28 leiligheter med balkong og sjøutsikt, klimaanlegg, satelitt-tv, telefon.

Restauranttjenesten “All inclusive”.
Snackbar. 

Rom tilrettelagt for bevegelseshemmede, fellesarealer og privat strand tilgjengelige for bevegelseshemmede.

Miniclub og organiserte aktiviteter. 

Privat parkering.

Vi snakker italiensk, engelsk, tysk.

Nye tilgjengelige rom

Fra sommeren 2013 de tilgjengelige rom for rullestolbrukere er renovert.

Lido di Jesolo

Jesolo: Turiststed på Adriaterhavskysten, 40 km fra Venezia; stranden er 15 km lang med myk og jevn sandbunn, svært godt egnet som feriemål for familier med barn. Organiserte strender med aktiviteter, en lang rekke med spisesteder langs stranden og muligheten til å drive med alle slags sportsaktiviteter, gjør Jesolo til et uimotståelig mål for alle som elsker sol, solslikking og sjø.

Turisttilbudet i Jesolo består av hoteller, leiligheter, boliger og campingplasser. Mange av de beste hotellene (blant dem Hotel & Aparthotel Svezia & Scandinavia) ligger rett ved sjøen og tilbyr gjestene direkte adgang til stranden og det oppkvikkende og sunne sjøklimaet. Om kvelden forandrer gatene i Jesolo seg til den lengste gågaten i Europa som strekker seg gjennom hele byen. De utallige butikkene, barene og restaurantene gjør gågaten til et ideelt sted for shopping og moro.

 

Rommene

Hotellet har 100 rom utstyrt med dører med elektronisk lås, eget bad med dusj, hårtørrer, balkong med sjøutsikt, klimaanlegg, satelitt-tv, telefon med direktelinje, safe. 

Lite kjøleskap på forespørsel.

 

Leilighetene

De 28 leilighetene (for 4 til 6 personer) består av et soverom med dobbeltseng pluss ekstra køyeseng, stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, bad med dusjkabinett, stor terrasse med utsikt mot havet. 

Leilighetene har dører med elektronisk lås, telefon med direktelinje, to tv-apparater med satellittilgang, klimaanlegg og safe.

Leilighetshotellet Svezia & Scandinavia disponerer en stor strand med alle fasiliteter til gratis og eksklusiv bruk for våre gjester, to svømmebasseng for voksne og barn, egne boblebad og solterrasse, lesesalong med en boksamling og aviser, tv-rom, liten møtesal.

Leilighetshotellet tilbyr frokost på terrassen med utsikt mot havet, snackbar og liten restaurant for lunsj “à la carte”, cocktailbar, kvelder med underholdning og organiserte aktiviteter. Om kvelden (på forespørsel), restauranttjenesten “all inclusive” med “free service”-buffé og gratis drikke (vann, vin, mineralvann).

Vi tar i mot gjester 24/24t med nattportiere. 

Privat parkering 

Fra juni til september tilbyr vi Miniclub for de yngste gjestene (4-10 år) med organiserte aktiviteter, lekerom inne og eget lekeområde ute.

 

Svømmebasseng på stranden

Leilighetshotellet Svezia & Scandinavia disponerer en stor strand med alle fasiliteter til gratis og eksklusiv bruk for våre gjester, to svømmebasseng for voksne og barn, egne boblebad og solterrasse.

Tilgjengelig for bevegelseshemmede

Hotell og leilighetshotellet Svezia & Scandinavia kan tilby parkering i nærheten av inngangen og heis, rom og bad tilrettelagt for bevegelseshemmede. 
Alle fellesarealene er utstyrt med adgangsramper. 

Vi tilbyr også noen strandplasser med adgang via ramper. Kystlinjen ble for noen år siden utbedret og tilrettelagt med en opplyst promenade uten fysiske hindringer.

Å finne fram til Jesolo

Hovedvei

For deg som kommer fra Milano eller fra Brennerpasset: fra autostradaen A4, etter ringveien rundt Mestre, avkjørsel i retning flyplassen Tessera/Jesolo. 

For deg som kommer fra Tarvisio, Udine, Trieste: fra autostradaen A4, avkjørselen Noventa di Piave. 

Buss

Det er hyppige forbindelser med rutebuss mellom Jesolo og resten av Italia andre Europeiske land. 

Tog

Jernbanestasjonene i Mestre (tlf. 041715555) og S. Donà di Piave (tel. 0421330835) med hyppige rutebussforbindelser.

Flyplasser

Vi informerer våre gjester om at det vil arrangeres transport fra flyplassen i Treviso til Lido di Jesolo på dagene fredag, lørdag, søndag, i korrespondanse med ankomst og avgang til Ryanairs flygninger fra London, Frankfurt og Bruxelles. For ytterligere informasjon angående perioden tjenesten er tilgjengelig og busstider, viser vi til nettstedet ATVO.

Venezia, Marco Polo, tel. (+39) 0412606111.
Treviso, San Giuseppe, tel.(+39) 042220393.
Verona, Valerio Catullo, tel. (+39) 0458095611.
Trieste, Ronchi dei Legionari, tel. (+39) 040631484.


 

 

Events

Faq

Social